Γιατί να ασφαλίσετε το παιδί σας;

Αντιμετωπίζετε το υψηλό κόστος της ιδιωτικής υγείας

Η ιδιωτική ασφάλιση σας βοηθά να καλύψετε τα καθημερινά έξοδα για την υγεία του παιδιού σας αλλά κυρίως να αντιμετωπίσετε το μεγάλο και πολλές φορές μη αναμενόμενο κόστος της νοσοκομειακής περίθαλψης. Η ασφάλεια για παιδιά σας επιτρέπει να επιλέξετε το ιδιωτικό νοσοκομείο που επιθυμείτε, τους γιατρούς που εμπιστεύεστε, το χρόνο, τον τόπο και το είδος της θεραπείας του παιδιού σας. Εξασφαλίζει ότι είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας ακόμα και στα πιο σοβαρά περιστατικά.

Εξασφαλίζετε άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή

Η ασφάλεια υγείας του παιδιού συμπληρώνει μεν τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου, αν το επιθυμείτε, αλλά σας εγγυάται ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με τις λίστες αναμονής και με τις ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό των κρατικών νοσοκομείων. Αποφεύγετε την ταλαιπωρία και την αναμονή των δημόσιων νοσοκομείων που ίσως θέσουν σε κίνδυνο την καλή υγεία του παιδιού σας.

Κατοχυρώνετε υψηλή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έχει πλέον προσιτό κόστος και προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες. Με μια μικρή συνδρομή εξασφαλίζετε για το παιδί σας το καλύτερο επίπεδο ιατρικής φροντίδας, είτε αφορά προγραμματισμένη νοσηλεία είτε έκτακτο περιστατικό. Η ασφάλεια υγείας σήμερα σας δίνει πρόσβαση στις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους σε όλο τον κόσμο αλλά πάνω από όλα σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε τις πιο ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας για το παιδί σας σε μια στιγμή ανάγκης.


Γιατί να επιλέξετε το childinsurance.gr για την ασφάλιση υγείας του παιδιού σας;

Σας παρέχουν συμβουλευτική οι κορυφαίοι και πλέον εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις ασφαλίσεις υγείας παιδιών. Οι συνεργάτες μας σας βοηθούν να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες των παιδιών σας, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης (γιατροί, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσοκομειακή περίθαλψη).

Σας εξασφαλίζει κάλυψη παντού χωρίς καμία δική σας συμμετοχή στα υψηλά έξοδα νοσηλείας

Σας προσφέρει ηρεμία γιατί καλύπτει πλήρως το επείγον περιστατικό του παιδιού σας

Σας παρέχει άμεση υγειονομική μεταφορά 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο μέσω των πιο αξιόπιστων παρόχων υγείας στην Ελλάδα.

Σας εγγυάται απόλυτη διαφάνεια στους όρους της ασφαλιστικής σύμβασης του παιδιού και κάλυψη από την 1η ημέρα ισχύος του συμβολαίου.


Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη ασφάλιση υγείας για το παιδί σας

Προτεραιότητα στις ανάγκες του παιδιού σας αλλά και στις δικές σας ανάγκες
Επιλέξτε τον κατάλληλογια εσάς συνδυασμό ορίων, παροχών και συμμετοχής στα έξοδα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Ύψος κεφαλαίου κάλυψης
Το ύψος του κεφαλαίου κάλυψης πρέπει να είναι ικανοποιητικά υψηλό. Υπάρχουν πλέον συμβόλαια που καλύπτουν έξοδα μέχρι 2 εκ. ευρώ κατ’ έτος. Το ποσό ακούγεται υπερβολικό αλλά τα υψηλά όρια κάλυψης είναι απαραίτητα για την κάλυψη των πολύ σοβαρών περιστατικών, ιδιαιτέρως αν πρόκειται για νοσηλεία στο εξωτερικό. Ελέγξτε ιδιαιτέρως κατά πόσο με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας που επιλέγετε καλύπτεσθε στην Αμερική, όπου τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης είναι υπέρογκα. Επιλέξτε υψηλό όριο κάλυψης γιατί αυτός είναι και ο κύριος λόγος που συνάπτετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας, για τις μεγάλες, ακριβές διαδοχικές νοσηλείες, καθώς και για τις μακροχρόνιες νοσηλείες.

Ψιλά γράμματα στους όρους του συμβολαίου
Πριν υπογράψετε οποιοδήποτε συμβόλαιο με οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρία θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε εξονυχιστικά τους όρους του συμβολαίου. Αυτό πρέπει να το κάνετε για να είστε ενήμεροι για όλα τα «ψιλά» γράμματα του συμβολαίου που έχετε επιλέξει, όπως τυχόν όροι για εξαιρέσεις, περιόδους αναμονής στην κάλυψη, «απαλλασσόμενο ποσό» (με τι ποσό συμμετέχει ο ασφαλισμένος στη νοσηλεία και αν αυτή η συμμετοχή είναι άπαξ ή ανά νοσηλεία), κάλυψη της νοσηλείας στο εξωτερικό (τα υφιστάμενα συμβόλαια της αγοράς διαφέρουν σημαντικά), πλαφόν στις αμοιβές των ιατρών κ.α.
Ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα αναλάβει να σας αναλύσει τόσο τις καλύψεις όσο και τους όρους του συμβολαίου.

Προσεκτική επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας
Η αξιοπιστία, το μέγεθος και η ισχυρή διεθνής παρουσία είναι τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να αναζητήσει και να εκτιμήσει ο γονιός. Ασφαλέστερο είναι, για το συμβόλαιο υγείας του παιδιού σας να επιλέξετε μία εταιρία με υψηλή φερεγγυότητα, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς ότι το παιδί σας θα έχει σωστή και επαρκή κάλυψη σε μακροπόθεσμο ορίζοντα. Δεδομένου ότι το κόστος υγείας στην Ελλάδα είναι αρκετά υψηλό αν επιλέξετε να κάνετε χρήση ιδιωτικών μονάδων υγείας, θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει ότι η ασφαλιστική σας εταιρία θα μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στο σύνολο των εξόδων που ενδεχομένως προκύψουν. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, το μέγεθος και οι υποδομές της στο χώρο της υγείας αποτελούν επίσης παράγοντες που θα αξιολογήσετε.

Προσεκτική επιλογή του ασφαλιστικού συμβούλου

Η σωστή λειτουργία ενός ασφαλιστικού προγράμματος προαπαιτεί ευρείς γνώσεις των προϊόντων και της αγοράς και σωστή διερεύνηση των αναγκών του πελάτη. Η σύναψη του συμβολαίου είναι μόνο η αρχή. Με την πάροδο του χρόνου απαιτείται επαγγελματική διαχείριση, καθώς οι ανάγκες – οικονομικές και οικογενειακές – μεταβάλλονται. Συνεπώς, κρίνεται αναγκαία η υποστήριξη από έναν καταρτισμένο ασφαλιστικό σύμβουλο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη.Επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος είναι εκείνος που αναλύει τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, προτείνει τις ενδεδειγμένες λύσεις βάσει των αναγκών που καταγράφει και είναι πάντα δίπλα στον πελάτη του. Η ανάγκη του ασφαλισμένου για σωστή καθοδήγηση τη δύσκολη στιγμή είναι μεγάλη και ο ασφαλιστικός σύμβουλος πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα.

Τα απλά και σαφή λόγια, η αποκλειστική ενασχόληση με το επάγγελμα, οι άμεσες απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω θέματα φανερώνουν έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο. Επιλέξτε προσεκτικά τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο και μην εμπιστευτείτε οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σας, ακόμα κι αν είναι φίλος ή συγγενής. Σημασία έχει το άτομο που θα αναλάβει την ασφάλιση του παιδιού σας και τα χρήματά σας, να είναι έμπειρο, να μπορεί να σας δώσει λύσεις και απαντήσεις σε οτιδήποτε προκύψει και να είναι διαθέσιμο για εσάς ανά πάσα στιγμή το χρειαστείτε.

Διερευνήστε σε κάθε περίπτωση ότι ο επαγγελματίας με τον οποίο προτίθεστε να συνεργαστείτε είναι πιστοποιημένος για τις γνώσεις του από την Τράπεζα της Ελλάδος και διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Απόκρυψη στοιχείων αναφορικά με προγενέστερες ασθένειες ή ατυχήματα
Μην αποφύγετε να αναφέρετε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο στοιχεία που αφορούν προϋπάρχουσες παθήσεις και μην αφήσετε κανέναν άλλον να συμπληρώσει για λογαριασμό σας τα σχετικά ερωτηματολόγια με το ιατρικό ιστορικό του παιδιού.Με τη δήλωση μιας πάθησης ενδεχομένως να πληρώσετε αυξημένο ασφάλιστρο για το συμβόλαιό σας ή να εξαιρεθούν ορισμένες καλύψεις, αλλά θα ξέρετε ακριβώς τι δικαιούστε και δεν θα κινδυνεύετε να μείνετε ακάλυπτοι τη στιγμή που θα χρειαστεί το παιδί σας να κάνει χρήση του συμβολαίου.[/tab]

1Δεδομένου ότι η επιλογή του ασφαλιστικού προγράμματος γίνεται με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, ζητήστε από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο να σας δώσει στοιχεία για τις αναπροσαρμογές που ακολούθησε η του εταιρία τα προηγούμενα χρόνια και τι ακριβώς προβλέπεται για το συμβόλαιο που επιλέγετε. Ρωτάτε πάντοτε το ύψος του μικτού ασφαλίστρου, το ασφάλιστρο που τελικώς θα καταβάλετε, συμπεριλαμβανομένων φόρων και λοιπών προσαυξήσεων. Προσοχή στις «κάρτες υγείας» που διαφημίζονται εκτενώς λόγω του χαμηλού τους κόστους αλλά κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις διότι δεν αποτελούν ασφαλιστικά αλλά «εκπτωτικά» προϊόντα.

 

Να θυμάστε ότι η ασφάλεια υγείας για παιδιά σας δίνει ηρεμία μυαλού και σας επιτρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε αυτό που προέχει: την αποκατάσταση της υγείας των παιδιών σας, απαλλάσσοντας σας από το άγχος των εξόδων!


Σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να εξετάσετε ως γονείς

Αναλογιστείτε τα παρακάτω προκειμένου να έχετε μια καλύτερη αντίληψη για την ανάγκη εξασφάλισης της υγείας των παιδιών σας:

  • Το Κοινωνικό σας ταμείο μπορεί να προσφέρει σήμερα και στο μέλλον την ποιότητα των υπηρεσιών που επιθυμείτε για την υγεία του παιδιού σας;
  • Μπορείτε να καλύψετε οικονομικά μια έκτακτη μεγάλη δαπάνη υγείας;
  • Έχετε άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας που επιθυμείτε, εάν τις χρειαστείτε;
  • Θα θέλατε για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας προκύψει να έχετε επιλογές και να μπορείτε να εξασφαλίσετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών για την οικογένειά σας;


Η απόλυτη ηρεμία για την ασφάλεια υγείας του παιδιού σας

με την εγγύηση της